Kako slediti napredku pri izvedbi Donat Detox programa

Deli s prijatelji:

Vsi vemo, da je detoksikacija tj. čiščenje organizma predmet nasprotujočih razprav v znanstvenih krogih. V sodobnem življenjskem ritmu je organizem pod veliko obremenitvijo in moramo mu pomagati, da deluje na najboljši možni način.

Obstaja veliko dejavnikov, ki vplivajo na naše zdravje. Prehrana pa je dejavnik, na katerega lahko vplivamo in ga je mogoče spremeniti.

21-dnevni program Donat Detox vključuje celostni pristop – spremembe prehranjevalnih navad in uvajanje telesne aktivnosti. To je pravilno zasnovana naravna prehrana, katere namen je izboljšati življenjske navade in zdravje. Poleg urejene prehrane se uporablja naravna mineralna voda Donat, ki klinično dokazano uravnava prebavo.

Eden izmed največjih javnih zdravstvenih problemov 21. stoletja v svetu je vse večja pojavnost debelosti. Obstajajo neštete vrste diet za zmanjšanje telesne mase, ki jih ljudje preizkušajo v upanju, da bodo izgubili težo in izboljšali psihofizične sposobnosti, vendar niso vse sprejemljive ali priporočljive s prehrambnega in zdravstvenega vidika.

Naši anketiranci, ki so sodelovali v študiji z namenom izboljšati splošno zdravstveno stanje ali regulirati telesno maso, so se prepričali o učinkovitosti Donat Detox programa. Antropometrične meritve so pokazale, da je prišlo do premika v smeri zmanjšane telesne mase, pa tudi obsega pasu, bokov in stegen.

Vsi skupaj smo izgubili 275 kg in skupno 456 cm. Prišlo je do povečanja ravni energije in koncentracije, zmanjšanje anksioznosti in nervoze, in v primerjavi s prebavnimi motnjami, je kar 98% naših anketirancev uredilo prebavo. To so res izjemni rezultati, če se spomnimo, da je zdrava prebava sestavni ključ za boljše zdravje celotnega organizma. Najpomembnejši rezultat pa je ohranjanje zdravih navad in izvajanje programa.

Napredek Donat Detox programa lahko spremljate tudi sami doma. Nekaj merjenja in nekaj subjektivnih ocen vam omogočata dober vpogled v vaš napredek. Vse parametre, ki vam jih bomo dali tukaj, merite in ocenite 2-krat. Prvi dan pred začetkom Donat Detox programa in drugič, na koncu programa, 21. dan zvečer. 🙂

Vzemite papir in svinčnik ter začnimo.

TM (kg): ____

OP (obseg pasu cm): ____

(obseg pasu izmerite tako, da z merilnim trakom ovijete pas nad popkom)

OB (obseg bokov cm): ___

(obseg bokov izmerite tako, da z merilnim trakom ovijete najširši del bokov)

OS (obseg stegen cm): ____

(stegno izmerite tako, da z merilnim trakom ovijete mesto stegna točno na polovici dolžine med kolkom in kolenom)

Moja prebava je:

 • urejena (1-2 odvajanja / dan)
 • pospešena (> 2 odvajanja /dan, mehko)
 • pogosto kašast blato in/ali driska
 • počasna (1 odvajanje vsak drugi dan, trdo)
 • zelo počasna (< 3 odvajanja / teden )
 • spremenljiva (občasno mehko, občasno trdo)

Težave in splošno zdravje:

 • kronična utrujenost
 • pomanjkanje energije
 • pomanjkanje koncentracije
 • anksioznost
 • nervoza
 • glavoboli
 • pogosta želja po sladkem /slanem
 • nespečnost

Če imate čas, dobro voljo in prijaznega zdravnika, lahko preverite tudi holesterol in trigliceride, še posebej, če imate povišane vrednosti.

Ne pozabite, da bo na začetku težko, vendar se boste kaj hitro počutili bolje. Tudi z uvedbo lahke telesne vadbe v vaš vsakdan, boste prispevali k boljšim rezultatom.

Za vsa vprašanje in dvome vam je vaša nutricionistka na voljo.

Želimo vam uspešen Donat Detox program.

Izberite poglavje:

Katera dieta je najboljša za zdravo črevesje?

  Pridružite se
  Donat programom

  Prijavite se na brezplačne programe Donat,
  ki vam bodo pomagali pri razstrupljanju in
  krepitvi vašega imunskega sistema.