Vodeni programi
zdravja Donat

Pri Donatu smo zavezani, da poskrbimo za vašo prebavo in dobro počutje – ne le s pomočjo naravne mineralne vode Donat, temveč želimo stopiti še korak dlje.

Za vas smo pripravili štiri brezplačne vodene programe zdravja, Donat Detox, Donat Imuno, Donat Vital in V 6 dneh do boljše prebave. Ti vas bodo usmerjali na poti k doseganju urejene prebave, zdravih navad in dobrega počutja, s tem pa tudi bolj kakovostnega življenja.

Donat Detox

21 dnevni brezplačen program Donat Detox vas vodi skozi osnove čiščenja telesa in vam pomaga sestaviti jedilnike in dnevne rituale.

Donat Imuno

30 dnevni brezplačen program Donat Imuno podpira prebavni sistem in s tem krepi imunski sistem.

Donat Vital

60 dnevni brezplačen program vam bo pomagal izboljšati prebavni sistem in doseči zdravo telesno težo.

V 6 dneh do boljše prebave

6 dnevni brezplačni program vam bo pomagal učinkovito urediti prebavo s pomočjo jedilnikov, vadb in nasvetov za pitje Donata.

Kaj je voden program zdravja?

Programi Donat Detox, Donat Imuno, Donat Vital in V 6 dneh do boljše prebave so celostno oblikovani programi, ki trajajo od 6 do 60 dni in vam pomagajo usvojiti zdrave življenjske navade s pomočjo jedilnikov, navodil za gibanje ter nasvetov, kako obvladovati negativne zunanje vplive.

Kaj je voden program zdravja?

Kako deluje voden program zdravja?

Kako deluje voden program zdravja?

Z njihovim izvajanem začnete, kadar želite, lahko pa za lažjo motivacijo začnete tudi skupaj z Donat skupnostjo (datume skupinskih začetkov objavljamo sproti).

Podpora pri izvajanju programa

Programe izvajate doma oziroma kjerkoli že ste, za lažje izvajanje pa imate na voljo priročnik, spletno aplikacijo, mobilno aplikacijo in skupnost na Facebooku, kjer lahko delite svoje izkušnje.

Podpora pri izvajanju programa

Strokovna ekipa

Vsi vodeni programi zdravja so zasnovani v sodelovanju
s strokovnjaki s področij nutricionistike, splošne medicine,
kinezologije, joge in gastroenterologije.

mr. sc. Kristina Aralica Tušak
nutricionistka

prof. dr. sc. Neven Ljubičić
dr. med., predsednik HGD

Jelena Rakić Matić
dr. med., spec. obiteljske medicine

dr. sc. Tena Niseteo
dipl. ing., nutricionistka

Karmen Matković Melki
dipl. ing., nutricionistka

Ivan Kranjec
dipl. kin.

Kaj je programom
skupno?

  • Ustvarjeni so v sodelovanju s strokovnjaki.
  • Njihova učinkovitost je dokazana z znanstveno študijo.
  • Programi so povsem brezplačni.
  • Vključujejo jedilnike in nasvete za redno gibanje.
  • Vključujejo redno pitje Donata, ki je osnova za urejeno prebavo.
  • Vsi programi so na voljo tudi za vegane.

V čem se programi
razlikujejo?

  • Različno trajanje programov
  • S programi zasledujete različne cilje – Donat Detox za razstrupljanje telesa, Donat Imuno za krepitev imunskega sistema, Donat Vital za vitalen življenjski slog in V 6 dneh do boljše prebave za vzpostavitev normalnega delovanja prebave.

Donat Detox

21-dnevni brezplačni program Donat Detox vas vodi skozi osnove celovitega razstrupljanja in vam pomaga pri sestavi vašega jedilnika in dnevnih ritualov, s katerimi boste celovito pristopili k razstrupljanju, ki ga je priporočljivo izvesti vsaj enkrat letno.

Donat Imuno

30-dnevni brezplačni program Donat Imuno poskrbi za podporo delovanja prebavnega sistema in s tem krepi delovanje imunskega sistema. Saj ste vedeli, da kar 80 % imunskega sistema izvira iz prebave?
Program je zasnovan tako, da vam pomaga spremeniti prehranske navade in izboljša splošno zdravstveno stanje.

Donat Vital

60-dnevni brezplačni program Donat Vital je najnovejši vodeni program zdravja, ki vam bo s kombinacijo pravilnih prehranjevalnih navad, programa rekreativne vadbe in optimalne hidracije pomagal zgraditi zdrave navade, izboljšati delovanje prebavnega sistema in doseči zdravo telesno težo.

V 6 dneh do boljše prebave

Počasna prebava in zaprtje povzročata nepotrebno zadrževanje škodljivih snovi v telesu, zmanjšujeta učinkovitost imunskega sistema in ogrožata zdravje. 6-dnevni brezplačni program V 6 dneh do boljše prebave vam bo pomagal odpraviti težave zaradi počasne prebave ali zaprtja ter vzpostaviti optimalno delovanje vašega prebavnega sistema kot celote.

Pridružite se
Donat programom

Prijavite se na brezplačne programe Donat,
ki vam bodo pomagali pri razstrupljanju in
krepitvi vašega imunskega sistema.