Piščančje prsi, polnjene s špinačo in skuto

Deli s prijatelji:

Pripravite visoko beljakovinsko kosilo iz piščančjih prsi, špinače in skute. Zavihajte rokave in preberite ta enostaven recept!

Čas priprave: 75 min

Glavna sestavina

Špinača

Sestavine

1 OSEBA

120 g

piščančjih prsi

1 pest

špinače

2 žlici

skute

200 g

cvetače

70 g

motovilca

1 žlica

oljčnega olja

1 žlica

jabolčnega kisa

začimbe: sol, poper, rdeča paprika, česen – po želji.

Postopek

  1. Za nadev pest sveže mlade špinače nasekljajte in zmešajte z dvema žlicama skute. Zmesi dodajte sol, poper in česen
  2. Zrezke iz piščančjih prsi začinite s soljo, poprom in rdečo papriko. Po dolžini zrezka naredite »žep« in ga napolnite z zmesjo špinače in sira.
  3. Polnjene piščančje zrezke pecite v pečici 1 uro na 180°C
  4. Kot prilogo ponudite kuhano in pretlačeno cvetačo ter solato z motovilcem.

Izberite poglavje:

Pridružite se
Donat programom

Prijavite se na brezplačne programe Donat,
ki vam bodo pomagali pri razstrupljanju in
krepitvi vašega imunskega sistema.