GLAVNA SESTAVINA
Kvinoja
SOLATA S KVINOJO IN SIROM FETA
Sestavine:
- Kvinoja 100 g
- Koruza 80 g
- Olive 50 g
- Rdeča čebula 50 g
- Feta 50 g
- Oljčno olje 1 žlica
- Limonin sok 1 žlica
Priprava:
Kuhano in ohlajeno kvinojo zmešajte z ostalimi sestavinami ter zabelite z oljčnim oljem in limoninim sokom. Po želji solite.
Kosilo: ENOLONČNICA IZ KOPRIV IN KVINOJE
- Čebula 30 g
- Česen 1 strok
- Korenje 80 g
- Koprive 300 g
- Kvinoja 100 g
- Oljčno olje 1 žlica
Priprava: Zelenjavo in koprive podušite na oljčnem olju, zalijte z vodo ali jušno osnovo, po želji začinite ter dodajte kvinojo, ki ste jo skuhali posebej.
Izberite poglavje: