Priprava je najpomembnejši del Donat Detox programa

Deli s prijatelji:

Čas je za Donat Detox program. Program traja 21 dni, vendar najpomembnejši del je priprava. Predvsem je potrebno sprejeti odločitev in imeti trdno voljo. V tem primeru, izvedba programa ne bo težka. Pred samim začetkom programa začnite z malimi, temveč pomembnimi spremembami v prehranskih in življenjskih navadah.

 • Zmanjšajte uživanje kave

Večini predstavlja velik problem dejstvo, da se kava nahaja na seznamu prepovedanih živil med Detox programom. Mnogi si ne morejo predstavljati jutra brez dobre, dišeče kave. Drugim pitje jutranje kave predstavlja neizogiben ritual. Poskusite v teh desetih dneh za začetek zmanjšati dnevno količino vnosa kave, na največ 1 do 2 skodelici dnevno. Poleg tega, poskusite uživati kavo brez mleka in sladkorja. Brbončice se hitro navadijo na spremembe. Če se odločite, da ne morate brez jutranje kave, ter se ji ne boste odpovedali, obvezno nadoknadite izgubljeno tekočino, saj je kava diuretik.

 • Povečajte vnos vode

V času Detox programa se priporoča vnos zadostne količine tekočine. Zjutraj, na prazen želodec, se najprej pije Donat, tekom dneva pa voda in zeliščni čaji. Voda je potrebna za spremembo snovi v celicah in zelo pripomore k doseganju čim boljših rezultatov med Donat Detox programom.

 • Preučite priročnik Donat Detox

Detajlni priročnik Donat Detox vas vodi skozi celotni program, pojasnjuje cilje in pričakovane rezultate, nudi vam recepte in seznam dovoljenih ter prepovedanih živil. Preučite priročnik, tako da lahko pripravite „bojni“ plan za začetek programa. Nakupite živila, ki jih ne uporabljate vsak dan in načrtujte svoje obroke. Priprava je pomembnejša od polovice dela in če se v naprej dobro pripravite, bo vaš prvi dan veliko lažji.

Izberite poglavje:

Katera dieta je najboljša za zdravo črevesje?

  Pridružite se
  Donat programom

  Prijavite se na brezplačne programe Donat,
  ki vam bodo pomagali pri razstrupljanju in
  krepitvi vašega imunskega sistema.